fbpx

Shockwave Therapie Antwerpen, een effectieve behandeling bij hardnekkige blessures!

 

Shockwave Therapie, wordt ook wel ‘extracorporale shockwave therapie’ of ‘ESWT’ genoemd. Dit is een behandeltechniek van krachtige shockgolven die op de plaats van de blessure worden afgegeven en zich radiaal, waaiervormig, via de huid in het aangedane weefsel verspreiden. Deze hoog energetische impulsen verbeteren de stofwisseling en de bloedcirculatie in het pijngebied.

Als Kinepraktijk in Antwerpen passen we deze methode ook toe voor het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. Denk hierbij aan blessures zoals een tennisarm, hielspoor, achillespees, schoudergewricht maar ook chronische ontstekingen en spasticiteit kunnen we met de shockwave therapie behandelen.

De shockwaves versnellen het genezingsproces door de zelfhelende eigenschappen van het lichaam te activeren zoals het stimuleren van de stofwisseling en het verbeteren de bloedcirculatie.

Kampt u momenteel met een blessure? Neem contact op voor meer informatie over Shockwave Therapie Antwerpen. Bij Kinepraktijk Borsbeek heten we u van harte welkom!
shockwave therapie Antwerpen
shockwave therapie Antwerpen

Maak een afspraak

+32 3 321 04 87
de Robianostraat 63, 2150 Borsbeek
Menu